De duur van een gesprek is 60 minuten. Dit kan echter worden aangepast aan jouw situatie en behoefte.  Neem gerust contact met mij op via email of telefoon. Dan licht ik het een en ander graag toe.

Tarieven individuele therapie en coaching

  • Een individuele intake duurt 60 minuten en kost  €100 (geen btw). Dit geldt tevens voor de vervolgconsulten.
  • Coaching kost €121 (incl. 21% btw), voor zowel intake als vervolgconsulten

Relatietherapie
Het intakegesprek en ieder vervolgconsult duurt 90 minuten en kost € 200  (excl. btw).

Vergoeding verzekering
Wanneer je aanvullend verzekerd bent, kun je recht hebben op een (gedeeltelijke) vergoeding.  Voordelen hierbij zijn:

  • Er wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico
  • Geen diagnoses naar de zorgverzekering
  • Geen verplichte vragenlijsten of protocollen
  • Werkgerelateerde problematiek (burn-out, overspannen), problemen in de relatie en begeleiding bij rouwverwerking wordt niet vergoed vanuit je basisverzekering, maar kan wel binnen je aanvullende verzekering vallen.

De vergoedingen verschillen per verzekering. Hieronder staat een link naar de vergoedingen van alle verzekeraars. Neem voor de zekerheid ook contact op met je eigen verzekering voor nader informatie. http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html

NB: Dit geldt alleen voor psychosociale therapie. Coaching en relatietherapie komt niet in aanmerking voor vergoeding. Ook is dit niet vrijgesteld van btw.

ZZP’ers
Voor zzp’ers kunnen de kosten van de behandeling (coaching) opgevoerd worden als bedrijfsinvestering en is daarom veelal aftrekbaar bij de belasting.

Bij annulering
Mocht je de afspraak willen verzetten of afzeggen dan wordt verzocht dit maximaal 24 uur van te voren te doen. Dit geeft mij de mogelijkheid om nog een andere cliënt in te plannen. Anders ben ik genoodzaakt om de sessie in rekening te brengen. Annuleren kan zowel per mail als telefonisch.

Betalingsvoorwaarden
De factuur wordt aan het einde van de maand per mail verstuurd.