De behandeling bestaat uit coaching of therapie. Voor therapie kun je in aanmerking komen voor vergoeding. Voor meer informatie lees verder bij ‘tarieven en vergoedingen’

Procedure
Eerst wordt een uitgebreide anamnese gedaan, zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van wat er bij jullie speelt. Vervolgens kijk ik samen met jou wat je nodig hebt.

Coaching
Toegepast op jouw situatie en behoefte geef ik informatie en advies. Ook kunnen er lichaamsgerichte oefeningen, zoals ontspannings- en mindfulnessoefeningen worden toegepast.

De werking van het brein
In de begeleiding zal ik tevens op een simpele manier uitleg geven over de werking van het brein. Het brein verandert continu en daarmee ook het gedrag van je kindje. Door te zien hoe de hersenen werken, krijg je meer inzicht in het gedrag van je kind en van jezelf als ouder. Je zult steeds meer vertrouwen op je eigen intuïtie en plezier ervaren.

Therapie
Tevens is er mogelijkheid voor therapie, bijvoorbeeld als je meer inzicht wilt krijgen in je gedrag als ouder of merkt dat je last hebt van depressieve klachten, angstklachten of oude onverwerkte emoties uit je jeugd.

Locatie
De ontmoeting kan plaats vinden op de praktijk, maar als je het prettig vindt om in je eigen omgeving af te spreken, kunnen we ook een thuisafspraak regelen. Ook pas ik op verzoek shantala babymassage toe en leer dit aan jou in een paar lessen. 

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie.